je kijkt naar mij
ik vraag wat is er
je zegt niets
je lacht alleen
en zegt da zal je nog wel horen
ik vergeet het moment
nestel me in je zachte sterke armen
ik droom weg naar weide naar oppervlakten
van waar alleen wij van kunnen dromen
het wordt al laat
je moet weer naar huis
je vertrekt
je zet een stap bij me weg
je fluisterd iets ik hoor niet wat
5 minuten later
blaast een zacht briesje in mijn oren
ik heb je voor eeuwig lief