Mijn liefste.
Ik ken maar een iemand,
die ik erg vel van hem houd.
Met mooie lichaam, ogen en veel meer.
I k weeet hoe je bent,
van binnen ook.
Ik ook.
Mijn hart,
die heb ik aan iemand gegeven,
die speciaal voor mij betekend.
En dat ben jij.
alleen jij.
die ik alleen van jou hou.
met vele mooie toekomst,
die we krijgen in ins leven.
Ik hou echt supper veel van jou.
xxxx van mij xxxx