ik neem je mee op een reis
Een reis die verder gaat dan de wereld alleen
Een reis die meer oceanen bevaart dan er oceanen zijn.
Mijn tocht gaat verder dan bossen alleen of de wolken die mensen met hun tranen ongelukkig maken.
Geen grot die veilig genoeg is om mijn geheimen te bewaren en geen sleutel die op mijn kisten past.
Ze blijven rondzwerven in de ruimte, mijn gedachten, mijn ziel en tenslotte mijn hart.
Geen plek op aarde die warm genoeg is om mijn verdriet in te kleuren.
Geen straat die lang genoeg is om mijn verhaal op te schrijven.
Geen stem laat me voelen dat ik hier daadwerkelijk thuishoor.
Volg me, ik spreid mijn vleugels en vlieg met me mee, ik zal je verder dan de horizon brengen.. mijn thuis.
Een plaats waar fabels rondvliegen en mythes echt bestaan. Elfen die uit oude eiken vliegen.
Een zwerm elfen vliegt voorbij, dat is familie.
Een echte samenhang van wezens die om elkaar geven, warmte die hun harten laten overlopen.
Zonder elkaar zijn zij net van die individuen waarvoor het woord 'liefde' niets betekend.
Waar 'graag zien' slechts een werkwoord is maar geen gevoel.
Waar 'graag zien' slechts een lichamelijke taal is
'ik zie je graag' slechts vergif is in hun hart
-Niets meer dan dat
misschien zelfs minder-
De golven suizen in mijn oren, in de verte net bij de horizon zie ik de kleuren vliegen.
ik weet dat ze me in de oude eik graag zien, spijtig dat ik er niet geraak....
alleen in mijn gedachten