Je lijkt zo perfect
Lief, grappig, slim
Meelevend, en attent
Al vanaf het begin
Even dacht ik:
Ja dit wordt het
Jij kan mij gelukkig maken
Spreek ik je niet
Dan mis ik je
En je weet me steeds te raken
Het leek een tijdje wederzijds
Ik sprak je elke dag
Afgesproken, koffie drinken
Alsof jij me ook graag mag
Maar nu lijkt het
Alsof het alleen bij mij vandaan komt
Misschien is het ook wel zo
En zie ik ze vliegen
Ik wil het je wel vragen
Maar ben bang voor een gebroken hart
Of dat je veel te aardig bent
En dus tegen me zal liegen
Ik weet niet wat ik moet doen
Doorgaan als nu of op je wachten
Ik wil je steeds weer graag spreken
Je bent te veel in mijn gedachten