Twan
We gaan een heel leven tegemoet
het maakt niks uit wat je zegt of doet
Ik zal altijd van je blijven houden
en als je dood bent, zal ik rouwen
We g aan een heel leven tegemoet
het maakt niks uit wat je zegt of doet
ik zal altijd van je blijven houden
en als je dood bent, zal ik rouwen
lieve schat
je bent de beste
kus voor twan