Tikka
Je klokje tikt niet meer
Hoe roestvrij die ook oogde
Strijdster tegen de ziektes
De heiligen hadden je in het oog
Nu werd de druk te hoog
Kan je aan het hof aantreden
Nu schaar jij je onder hen
Daar de rustige wind waait
Ik een kaars voor je brandt
Want jouw vuur is voor eeuwig