Stoned dronken natuurlijk immer altijd
Ik zie er ook zo verloren uit
Wie ben jij om mij te beoordelen
Ik ben te schoon voor hen
Ik ben een krijger in het hart
Maar oog als een zwerver
Blauw en groen spreek ik
Al die pijn te boven komen
Dat is mijn strijd begrijp je
Mijn diversiteit is bewonderend
Ik hou de wacht aan jullie
Ik ben de trend op de weegschaal
Steeds als ik spreek beknel ik je
De omwegen voor de bewustwording
Niemand begrijpt mijn stijl van werken
Noemen mij een verloren schaap
Misgunstig naar wie ik echt ben
Wordt ik steeds cynischer gemaakt
Hetgeen verdriet aan mij berokkent
Waardoor alles zwaarder wordt
Ik hoop dat de wijzer nog omslaat