i like your touch on my skin
the warmth it makes me feel within
together in bed alot of hugs
makes me forget life sometimes sucks
a nice walk in the park holding hands
a good talk he understands
my heart finally filled
and all the hurt has been killed
when i look into your eyes you make me melt
what you give me is something i never ever felt
your smile lights up my face
you do so much good to me you'd be amazed
unconditional love i'll always be on your side
i'll protect you , with you everything feels right
my heartbeat goes faster sometimes it skeeps a beat
everytime i see you , when we meet.
dit is hoe ik et allemaal graag zou hebben