Ik wil iets vertellen,
Maar hier zijn geen woorden voor.
Ik wil wonden laten herstellen,
Omdat ik de macht over mezelf verloor..
Ik wil iets vertellen,
Maar het zit diep bevroren in mij.
Ik wil het verwerkingsproces versnellen,
Want ik wil een leven, helemaal vrij..
Ik wil iets vertellen,
Maar woorden vind ik niet.
Want ik zit hier van de pijn weg te kwellen,
Door mijn gebouwde muur, is er niemand die het ziet.
Maar als je goed in mijn ogen kijkt,
Zie je dat de wereld stil voor me staat.
Ik hoop dat jij eens voor 1 x voelen mag,
Wat ik voel, wat ik bedoel.
Wat voor even zelfs niet te hebben is,
Want dat is mijn gevoel.