"Pas Gewassen Kleur"
Copyright (c) 2007.04.26 by Werner Domroese
Iedere nieuwe dag
Is er kans op hagel en een bui
Met blind vertrouwen zoals van een pasgeboren kind
Moeten wij door weer en wind
Met een traan en tegelijk een lach
Want hier en daar een bui
Wordt alsnog een regenboog wanneer de zon weer schijnen mag