"Apotheose van Jouw Portret"
Copyright (c) 2007.05.07 by Werner Domroese
Jouw lieve lach
Het hoogtepunt van mijn dag
Geeft keer op keer
Het verlangen naar steeds meer
Bij het wegpinken van een traan
Zo ver bij jou vandaan
Wanneer een silhouette van jouw gezicht
In mijn dromen de duistere nacht verlicht
Dankbaar dat ik zo toch iedere dag
Van jou nog steeds genieten mag