Wat ik wil.
Alles wat ik wil,
hij is degene die ik nodig heb.
Hou me vast,
en vlieg met me mee.
Knuffel me voor altijd,
mijn liefde die ik voel voor jou.
Ik wil je vertellen,
dat de zon weer schijnt.
Alles wat ik wil is liefde,
van jou.
Je moet weten,
dat het leven gemeen is.
Als ik mijn leven,
alleen moet leven.
Je moet me vertellen,
gaat onze liefde dood.
Ik open mijn ogen,
en denk aan jou.
Dacht dat het,
een sprookje zonder einde was.
Ben alleen in mijn slaapkamer,
en kijk op mijn telefoon.
Denk aan wat we hebben,
of niet hebben.
Dacht aan ons leven samen,
dacht aan onze liefde.
En het enige wat ik weet,
is dat ik verliefd ben op jou.