razendsnel ski ik van de piste.
snelheid dat is wat ik wil.
zonder stoppen en zonder omkijken.
ik blijf maar doorgaan
en nooit word ik het beu.
skien is mijn leven,
daar kan ik nu eenmaal niets aan doen.
ik kan niet zonder,
ik zou er voor sterven.
het is een verslaving,
ja skien is de leukste sport die er is