"Windlicht"
Copyright (c) 2007.06.24 by Werner Domroese
In het centrum van jouw storm
Daar vind ik rust
Een heldere lentedag
Als ik heel bewust
Terugdenk aan de passie waarmee jij kust
Iedere keer dat ik van jou dromen mag
Zo blijf jij voor iedere liefde nog steeds mijn norm
Zo geef jij vorm
Aan het vuur in mijn hart
Zo blijf jij de vlam die nog steeds niet is geblust
In het centrum van jouw storm