"Een Stapje Terug"
Copyright (c) 2007.02.20 by Werner Domroese
Doelgericht bewandel jij je weg
Zorgen om het verleden
Zorgen om overmorgen
Zorgen om het heden
Bemoeilijken je reis
Naar welzijn en geluk
Iedere reis heeft een bestemming
Iedere bestemming kent een lot
Of je er nu bij stil staat
Of er stilletjes aan voorbij gaat
Het is de reis zelf die echter telt in het leven
Het is de reis zelf die passie, liefde en ambitie biedt
Het zijn de reizigers die jij op je weg begroet
Dierbaren die om je geven
Als je de weg niet meer ziet
Als je je afvraagt hoe het nu verder moet
De tijd die jouw reis begeleidt
Is slechts een voortdurende schaduw
Een herinnering
Een verleden
En al verstrijkt zij nog zo vlot
Alleen jij zelf kan rusten in het heden
Alleen jij zelf kan reizen naar overmorgen
Een stapje terug kan een nieuwe richting geven
Een stapje terug kan welzijn en geluk brengen
Een stapje terug kan je eindelijk een rustpunt gunnen
En datgene bieden waarnaar je zo verlangt in het leven
Het zijn de reizigers die jij op je weg begroet
Dierbaren die om je geven
Als je de weg niet meer ziet
Als je je afvraagt hoe het nu verder moet
Zij willen je helpen, stimuleren, begeleiden en nooit meer kwijtraken
Zij hebben je lief
Doch alleen jij zelf kan tijd voor hen maken
Het stapje terug geeft een ander perspectief
De kans op een rustgevend alternatief