De overvloedige regen
in jouw pubertijd
zullen jou sterker maken.
Ik hoop dat de haat en tegenslag
als water van je lichaam
af zullen glijden
als je poogt met jouw immense verdriet te leven
dat het gevoelige hart en je fysieke
gesteldheid tart.
Bewapen jezelf maar handel ontwapenend
zodat de zon tenslotte weer zal schijnen
en jouw tranen zullen opdrogen na al die jaren
van schaamte en geheimen
waarin de liefde werd vervloekt.