Twijfels...
Als wij zelf twijfels hebben,
over ons samenzijn,
en de band die wij scheppen,
doen wij elkaar dan geen pijn?
Is het niet beter om onze liefde te delen,
jou nog beter te leren kennen,
jou met mijn haar te laten spelen,
elkaar gewoon verwennen?
Soms mis ik je echt,
dan wil ik je even zien,
en is het een waar gevecht,
die situatie is niet te overzien!
Waarom kunnen wij niet samen leuke dingen doen,
genieten het leven,
en de dromen samen overdoen,
ik wil je alles geven!
Maargoed we denken nog even na,
het verleden speelt mee,
het is geen kwestie van 'ja',
we moeten alles geven, alle twee.
We zijn nog zo jong en zo vrij,
ineens geven we alles op,
gaan we dingen delen, allebei,
samen hebben wij het, denk ik, TOP!
Je weet dat nu de eerste stap van jou moet komen,
ik heb al actie ondernomen en wacht wel,
want ik weet dat het moeilijk is gevoel te tonen,
ik wacht tot jij begint met het liefdes spel!
Liefs en een kusje voor jou...