Soms ben ik bang,
Dat de mensen om wie ik geef
er op een dag niet meer voor me zijn..
Dat ze voorgoed uit mijn leven gaan
De mensen om wie ik geef wil ik niet verliezen..
Familie, vrienden, bekenden..
Ik wil jullie laten zien,
dat ik om jullie geef,
hoe moeilijk het soms ook is
Zal altijd van jullie blijven houden