Verdriet…!!!
Ik baal..
Ik huil...
Ik ben zo ontzettend verdrietig..
Jij doet mij pijn,
Jij zit in mij,
Ga je ook nog weg ik wil geen pijn meer in mijn zij!
Eten of niet?
De keuze is zo moeilijk zoals je ziet…
Vermageren dat is mijn doel,
ik leef, maar bijna zonder gevoel…
Mijn gevoel is bijna weg,
jij zit diep in mij zeg..!!!!
Anorexia en boulimia wisselen zich af,
van weinig eten voel ik me sterk en bij veel eten voel ik me laf.
Ik weet niet of ik dit nog wel wil..
ik voel me van binnen zo koud en kil.
Ik ben zo klaar met mezelf en mijn eetstoornis,
het is voor mij dag in en dag uit een grote hindernis!
Het verdriet, de angst de onzekerheid ik kan het niet meer,
het verantwoorden, het liegen keer op keer!