Vertrouwen dwing je niet af
je wint het met oprechte daden
Eerlijke woorden, lieve gebaren
dreigen is niets meer dan laf
Meisje, waar is het mis gegaan
nu al gebroken, jezelf verloren
Ben je vergeten wie je was
vóór je overal bij wilde horen?
Meisje, waarom probeer je je leegte
op te vullen met andermans leed?
Voel je niet dat diep van binnen
het schuldgevoel al aan je vreet?
Meisje, hoe komt het dat jouw ogen
niet meer kunnen lachen, huilen?
Waarom heb je dit monster gekozen
om je achter te verschuilen?
Ben je vergeten hoe puur je was
vóór alle woede en valse schijn?
Of kwam de tijd gewoon te vroeg
om groot en verantwoordelijk te zijn?