"Present"
Copyright (c) 2008.10.07 by Werner Domroese
Jou zie ik hier voor het eerst
Ik kom hier voor mijn eigen ding
Maar je lacht zo leuk dat ik dat halsoverkop vergeet
Je praat gezellig met jouw vriendin
Je hebt iets bijzonders waarmee jij mij raakt
Het is maar goed dat jij dit allemaal niet weet
Steeds opnieuw maak ik dezelfde fout
Ik kan je ogen niet weerstaan
Ik val voor die bijzonder speelse en ondeugende blik
Ik smelt voor die stralende lach
Ook al zie jij mij niet zitten
Zelfs niet wanneer ik op zou staan
Vol passie praten jullie verder
Jullie hebben duidelijk heel veel schik
Wat jammer dat ik er niet meer van meegenieten mag
Want waarschijnlijk zag ik jullie voor het laatst
Nu jullie alsnog zijn weggegaan
Ook al is het buiten fris en koud
Het is misschien maar beter zo
In ruil voor je inspiratie
Doe ik je dit gedicht cadeau
Want de passie die ik in je zie
Is iets dat mij al die tijd al bezighoudt