Eerst mag ik op mijn hielen
vervolgens op de tenen staan
verbaas me over wankel evenwicht
Ze zegt dat ik kan liggen
op de rug en een been
recht omhoog mag tillen
Geen ischias dus en zij werpt
zich op mijn bekken de handen
zacht en gevoelig gespreid
Zingt daar dwaas een liedje bij
ontdekt de stijfheid van het vlees
en starheid van het ligament
Ik lig verbaasd op mijn rug, uitgeput
haar vinger vibreert mijn wang
een kus opdat ik op mag staan