Zeven jaar geleden
zal het nooit vergeten
had ik amper geslapen
zat aan tafel te gapen
S'morgens stonden we op
voelde wij ons top
enkel had jij een dikke kaak
mijn slag s'nachts was raak
Regen kwam en ging ook weer
wij keken niet op de regen neer
lieten de zon weer schijnen
en de regenwolken verdwijnen
Op de trap van het gemeentenhuis
ging het bijna richting ziekenhuis
want ik schoof bijna dit trap
neen, dit was helemaal geen grap
Gered was ik door hem zo lief
hij was mijn allergrootste hartedief
op het feest was reuze fijn
dachten wij even niet aan onze lijn
Ook de huwlijksreis vergeet we niet
we kozen een prachtig huwelijklied
de reis ging naar Oostende toe
al waren we van het feesten toen nog moe
Ja, als ik denk aan toen
wisten het is niet te doen
op rust gekomen
en het goed er van genomen
Wens ik ons twee
proficiat lieve wij
ik hou van jou
en jij nog steeds van mij!