SPIJT - A.C. MEERMAN (01/12/2008)
Hoe vaak moet ik je nog zeggen
Dat ik spijt heb van wat ik heb gedaan?
Moet ik dan elke keer weer uitleggen
Waarom het nu juist zo is gegaan?
Iedereen heeft zo zijn mindere momenten
Daar kun je soms niks aan doen
Achteraf zul je je dan bedenken:
Goh, wat was ik toch een oen
Alles wat ik deed, ging verkeerd
Tenminste, zo heb ik dat ervaren
Maar ik heb er nu van geleerd
Als zit ik soms nog op de blaren
Het gaat nu gelukkig weer goed
Dat meen ik, dat beloof ik je
Ik heb voor mijn daden geboet
En ik laat het nu achter me