Don’t know how much time has passed
All I know is that it feels like forever
Through The Glass - Stone Sour
Het lijkt alsof het eeuwig duurt, het
niet samen zijn, apart van elkaar
Gescheiden, verlaten, alleen
gelaten -maar de drang te groot om weg te blijven
Kijkend op de klok, de tijd wegkijkend -tikkend geluid
van trommelende vingers op het tafelblad
Licht weer aan -uit- aan -uit- wennen aan het donker
dan langzaam weer de trap af, op weg naar jou
Adem vormt wolkjes in de lucht, het
samenzijn en weerzien is te groot
Hoe lang is het geleden, zo’n heldere nacht
en jouw kussen op mijn mond?