Ik zit vol met emoties en mijn gevoelens vormen een gevaar
De jongen is terug en ik houd mijn hart vast
Eerlijk gezegd heeft hij me gekwetst
En ik heb mijn tranen proberen in te houden
Twee jaar ben ik bezig geweest met het verdringen van mijn verdriet
Mijn littekens zijn er nog steeds en het gevoel maakt me angstig
De jongen is terug maar ik ben bang
Bang om hem in de ogen aan te kijken
Bang om zijn liefde af te wijzen
Ik vraag me af of het wel goed is wat ik doe
En of ik wel verder kan gaan als ik hem weer ontmoet
Hij was mijn grote liefde
Mijn inspiratie en voorbeeld
Ik zag het, maar hij niet
Hij liet me mooie dingen zien
Maar herinnerde me steeds aan de negatieve dingen
Ik probeerde het beste te doen
Maar ik had geen kans
Het ging snel en pijnlijk
En uiteindelijk werd alles duidelijk
Maar de jongen is terug
En ik maak me nu al druk
Mijn hart slaat op hol
En ik probeer in te zien waarom
Het was tijd om te vergeten
En om terug te gaan naar het heden
De pijn werd minder
En ik had het geaccepteerd
Maar nu is de jongen terug
Ik blijf vooral rustig en maak me niet druk
Laat het maar aan het lot over
Laat het dit keer maar aan god over.