Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Whirly Bird
"Whirly Bird"
Dedication: Fahtiga Haddad
Copyright (c) 2007.08.13 by Werner Domroese
Falling forever
Alone in the dark
Hopelessly lost
Time and again
Insurmountable odds
Going down
Another dead end
Hearts out of sync
As our worlds keep turning
Doors opening
Doors closing
Always revolving
Dancing in circles
Reacties op dit gedicht
Werner Domroese vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Quicksilver
:
Dinsdag, december 02, 2008 12:37
Dancing in cirkels!
echt heel mooi!
liefs,dicky
Over dit gedicht
Auteur:
Werner Domroese
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
02 december 2008
Thema's:
[Verlies]
[Vriendschap]
[Verdriet]