Je mag er niet over wenen
Je moet er over praten
Ik ben blij dat ik het heb kunnen zeggen
Anders had ik me nu al dood gehuild
jouw steun heeft er me door geholpen zonder een traantjj te laten.
echte vriendschap doet veel deugd zoals het praten.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx