Vandaag,
Heb ik, zoals vaak,
Weer eens gedacht,
En gepiekerd,
En kwam uit op dat gedachten,
Dat dit alles,
Één grote leugen is..
Het heeft geen zin mensen,
Er is geen nut in het leven,
Van elkaar houden,
Maar dat lukt niet,
En wat win je er uiteindelijk mee??
Niets?
Ik weet dat ik er genoeg van heb,
Het is genoeg geweest!
Ik wil ermee stoppen,
Dat,
Is dat niet waar we heel ons leven op wachten?
De dood,
Daarvoor eerst nog onze geliefde die sterven..
Dan komt je geheel,
Heel persoonlijk eigen dood..
Ik wil zelf de touwtjes in handen hebben!!
En zelf beslissen, hoe en wanneer.
Het doet me echt allemaal niets meer,
Zelf als zij me vastneemt..
Het word saai!
Het is al saai..
Het is..
nog niet gedaan,
Wacht maar.