ik mis je heel erg
dat blijft zichtbaar hoe erg ik het ook verberg
hoe is dit nou toch ontstaan
dat vraag ik me af bij elke traan
de pijn en het gemis blijven maar groeien
en al die mensen die zich ermee bemoeien
die mensen vragen zich ook af: wat is er nou gebeurd?
onze leven was zo vrolijk gekleurd
de gat in mijn hart wordt steeds groter
het smelt gewoon als boter
mijn hart kan het ook niet meer aan
wat heb je nou toch gedaan?
ik probeer je te vergeten en te haten
dat werkt gewoon niet, heb ik al in de gaten
ik wil je niet kwijt raken
en alles weer goed maken