Gescheiden,
Ja en dan zijn je ouders gescheiden,
En moet je nog meer lijden,
Je krijgt zoveel naar je kop gesmeten,
En je hebt zogenaamd alles op je geweten,
Je bent het probleem en je hebt alles gedaan,
Ze kunnen je wel kapot slaan,
Omdat je ervoor zorgde dat het allemaal zou gebeuren,
Waardoor je uiteindelijk loopt te treuren,
Omdat je gelooft wat hun zeggen wat eigenlijk niet waar is,
En dat voel je zoveel gemis,
De liefde van de mensen rondom je heen die je horen te steunen,
Waar je op kan uithuilen en kan leunen,
Je pa woont ver weg bij een kennis,
En jij zit thuis bij je ma en je weet alles is goed mis,
Je voelt je tranen lopen,
En je kan dan alleen maar hopen,
Dat ze bij elkaar terug komen want dit wil je ook niet,
Het doet je namelijk pijn en verdriet,
Nou een half jaar je pa niet gesproken of te hebben gezien,
Vraag je je af is dit nou echt wat ik verdien,
Je gaat daarna op vakantie met je pa,
En ik Nederland blijft je ma,
Die gaat niet mee,
Want ze zijn niet meer met zijn twee,
Je bent samen met je broertje en je vader in spanje beland,
In een totaal ander land,
Om eigenlijk te genieten van de vakantie,
Maar dat is niet wat ik erin zie,
Ik zag alleen maar gezeik en dingen dat ik moest doen voor hem,
Als ik dat niet deed hefde hij zijn stem,
Maarja zo is het en het kon me niks meer schelen,
Want dit gezin zou toch niet meer helen,
Maar na 15 maanden is mijn pa weer terug bij ons in huis,
En toch voelde het niet helemaal pluis,
Hij commandeert weer en je merkt dat hij er is,
En dat hij bijna alles weer in huis beslis,
Van mij mocht hij ook maar weer wegblijven want dit werd er ook niet beter op,
En ik kreeg steeds weer op mijn kop,
Maar hij is terug en dat zou ik maar moeten accepteren,
En als zijn regels maar weer aan leren,
Het is nou emaal zo en daar is niks van te maken,
Maar toch blijven het mijn vervelende zaken..
xx