Als s,morgens het zonnetje schijnt....
en kijk ik door het raam naar buiten,
dan zie ik het zonnetje schijnen,
dan hoort men blij te zijn,
waarom val ik daar buiten ....
vandaag ga ik flink zijn,
zoek mensen op daar buiten,
zal ze laten zien geen schijn,
wil blij zijn in hart en niet daarbuiten,
laat de zon altijd schijnen,
in ieders leven en ook van buiten...
jan