"Droomvlucht"
Copyright © 2007.06.11 by Werner Domroese
eindelijk val jij in slaap
het besluit van jouw veel te lange dag
ik ben trots dat ik nog naar jou kijken mag
tot jij plotseling ontwaakt
stiekem volgt een glimlach
jij weet dat jij mijn hartje raakt
jij steekt met mij de draak
van jou dromen met ogen open
dat doe ik veel te vaak
daarom kan ik slechts hopen
op een lange, diepe slaap
want als ik niet meer wakker word
dan kom ik ook niets meer tekort
astra merdyn willow wee
dragas tingo djupla kee