Mama en papa,
Bedankt voor wie ik ben,
bedankt voor wat ik heb kunnen bereiken.
Bedankt voor de steun,
die ik altijd van jullie mocht verkrijgen.
Vergeef me, voor men fouten,
vergeef me, als ik jullie pijn heb gedaan,
Bedankt dat jullie van me houden,
dat ik sta, waar ik nu mag staan.
Bedankt, voor te zijn wie jullie zijn,
bedankt voor alles...
Ik hou van jullie.