Ik fiets door de schemering die voorafgaat aan de morgen
Ik heb je net naar huis gebracht
Zodat ook ik kan slapen zonder zorgen
Zodat ik weet dat je veilig rust in de nacht
Ik wacht bij de pond, en blijf aan je denken
Zal ik je snel weer eens zien??
Ik denk aan het moment dat ik je voor het eerst zag
En toen meteen verliefd ben geworden bovendien
Je vraagt je vast af
Of dat mogelijk is in zo'n korte tijd
Nou liefje, dat vraag ik ook aan mezelf
Maar je bent gewoon een geweldige meid
Je bent lief, schattig, leuk en zeker knap
En je hebt een heel mooi hartje zo klein
En wie weet komt ooit nog de mooie dag
De dag dat je misschien wel bij me zal zijn