Mijn schatje mijn leven.
mijn hartje mijn ziel.
mijn traan mijn lach.
emotioneel gevoel.
mijn liefde mijn pijn.
mijn ster en de maan.
wensend dat je naast me kwam staan.
de zon en de regen maken zamen een boog.
net als wij zamen omhoog een boog met de liefde.
een boog met geluk zamen met jou nee dit kan niet meer stuk.
je ogen jou lach o zo in de greep.
van de liefde die jij me geeft.
vooraltijd bij jou dat is wat ik wil.
d eeuwige trouw die jij verdiend i am wanne be your man
schatje deze is voor jou
lang geleden dat ik weer heb geschreven denk wel een jaar.
Speciaal voor Saphira love you prinses