Een paar uur geleden zag een man
Een vrouw
Van steen.
En ze dansten,
Verschillende dagen lang.
Tot op een dag de vrouw
Geen steen meer was.
Toen de man dat merkte
Verliet hij de vrouw.
En later,
Zonder spijt
Maar stervend van verdriet
Nam hij het leven weer op
En stierf.