Ik sta nog na te deinzen
Op de golven van jou hart
Die je elke keer weer uitzendt
Als je me vast pakt
De wind in m`n haren
Als ik naar je toe kom gesneld
Na de lange tijd dat ik je gemist heb
Sluit ik je zo weer in m`n armen
Ik heb een deel van mijn hart verloren
In de diepste oceanen van jouw ziel
Waar ik het maar met alle gemak achterlaat
Want ik zou jouw vertrouwen met dat deel van mij