Goed, ik geef toe
ik ben misselijk
en heb gegeten
omdat ik me voorgenomen had
dat te doen
na gisteren
Maar weet je
’t is, ik twijfel
gaat het echt zo slecht met mij
of ben ik het zaakie voor de gek aan ’t houden
puur voor de lol
of wat mij betreft om andere reden
Ik blijf zeggen dat ik dood wil
men blijft zeggen dat ‘ie van me houdt
maar is dat beiden wel zo?
of wil ik alleen maar ontsnappen
omdat ik een vieze leugenares ben
die een schone wereld
vuil tracht te maken?