Ik weet niet wat...
maar iets bind ons schat.
Ik weet niet wat...
het is, maar soms heb ik het gevoel dat ik wat mis.
Ik weet niet waarom...
maar dan denk ik steeds aan jou.
Ik weet niet waarom...
maar net daarom...
zeg ik niet dat ik zweef,
maar gewoon dat ik erg om je geef.