Voor Shelly
Het doet me pijn,
Dat jij het moeilijk hebt.
Dat je iets dwars zit,
Ik wil er voor je zijn.
Maar je zegt niet wat er is,
Dus kan ik je niet helpen.
En dat vind ik moeilijk,
Waardoor ik iets mis.
Dan voel ik me niet goed,
Omdat ik als vriendin moet helpen.
Als jij iets hebt,
Wat je verdriet doet.
Ik wil voor je klaarstaan,
Zodat je bij me terecht kan.
niet alleen je problemen hoeft te dragen,
maar ik je bij kan staan.
Dus meis,
Zegt alsjeblieft,
Als ik iets voor je kan doen,
Al wil je een simpele zoen.
Ik hou van je!^^