Je weet het niet
Doe dan niet anders
Doe gewoon onwetend
De feiten stapelen op
Zijn haarscherp te zien
Steek je hoofd in het zand
Leer de lust vast te houden
Verdruk al die diepe emoties
Ze doen je kwaad jongen
Ga ze niet lopen doormalen
Reken er nou maar niet op
Zwoeg maar kleine artiest
Spreek de boekdelen uit
Zodat de rest fantasie blijft