Ik mis je
Al jaren mis ik je
Al jaren in januari
Moet ik huilen
Want al jaren
Kan ik niet meer genieten
van je ingetogen liefde,
Van je warme handen
Op mijn kleine hoofd.
Slechts vijf jaar
Kon ik genieten en
Van je houden.
Slechts vijf jaar
Had ik de tijd
En toen was het voorbij
En was ik je voor altijd kwijt