Ik wist dat jij de ware was,
die ontmoeting op de kermis,
mijn avond kon niet stuk,
2 dagen later,
boeide de rest van de wereld me geen fuck,
Jij was the one,
ik wist het zeker,
had ik het maar beter bekeken.
Je was vrij,
maar kon je gedachten niet van haar afhouden,
terwijl ik in de 7e hemel zweefde,
en jij in een moeilijke situatie leefde,
De vlinders vlogen door mijn buik,
steeds als we afspraken werd het meer,
tot bij de sloot,
het deed zo'n zeer,
de keuze die je moest maken tussen mij en haar,
jij was verliefd op haar, wel 2 jaar.
maar het kwam maar van 1 kant,
totdat jij en ik samen op een bankje zaten hand in hand,
dat zij in 1x van gedachten veranderde,
Het pijnlijkste wat er kon gebeuren.
En ik maar niet klagen of zeuren.
Je ging voor mij zoals al jouw vrienden al wouden,
ze heeft je zoveel pijn gedaan,
en wisten dat ik meer van je zou houden.
En het is niet minder geworden,
maar nu hoor ik van iedereen,
dat je spijt hebt van voorheen,
de keuze niet goed ?
terwijl we al bijna 2 maanden samen leven zo zoet,
Mijn hart barst in tranen uit al als ik aan je denk,
nog steeds gelukkig samen, maar je moest es weten schat,
mijn hart,
gaat kapot van binnen,
en denkt dat het tussen jou en haar opnieuw gaat beginnen,
ik weet dat je van me houd,
en ik ook super veel van jou,
maar ik ben niet de enigste, maar ik ben je trouw,
schat als dit langer zo doorgaat,
weet ik niet of er langer een 'ons' bestaat.
Je hebt het niet in de gaten hoe pijn dit me doet,
je ex die maar doet alsof ze bloed,
langzaam raak ik je kwijt,
Heb je nu spijt ?
Geef me antwoord, het doet zo’n zeer,
Ik hou van je, dat moet je niet vergeten,
Maar het is te onduidelijk, laat me niet langer lijden,
Het waren mooie tijden,
En nu moeten we weer verder kunnen,
Met of zonder elkaar…
Ik hou van je en ik wil je niet kwijt schatje,
Maar je moet keuzes maken!