10 jaar waar blijft de tijd?
Van alles gedaan en beleefd
Veel keuzes en beslissingen genomen
Meestal goed, en soms met spijt
10 jaar zijn voorbij gevlogen
Veel liefde gegeven en gekregen
Vaak gelachen en plezier gemaakt
Meestal uitbundig, en soms ingetogen
10 jaar zonder jou
Een gelukkig leven
Vol genieten en ontdekken
Maar met gemis en berouw
...mams waar ben je nou?