En weer telkens weer,
verval je in oude
gewoontes.
Voorafgemaakte afspraken,
vervallen als het hoofd
doorslaat,
geen ratio of helder stop-
moment gedachte.
Razende golven, storten
cijfertjes in onhaalbare
poten die je keer op keer
verliest.
Nu dan nu dan toch,
maar nee.......
Vernietingsdrang schreeuwt,
bulderd het gevoel los van
het lichaam.
Je speelt door, met al het
geld verdient, plus de buy in
op slechts twee tafeltjes
en je speelt verschrikkelijk
en hit ook niet.
En dan weer als je favoriet bent,
door een zes outer verslagen,
in potten die je moest winnen
om overeind te blijven.
Maar helaas, een tiltsessie,
bankroll op nul.
En je wilde zo graag reizen,
ver weg gaan van dit onmenselijke
gebied.
Zeven keer nu al, grote bedragen
varierent van 700 tot 170 us vandaag.
Op een site die ik al hate,
Omdat in Fucking Turkije de favoriete
sites verboden zijn.
Ach geen pokerpro, geen geduld en
geen dicepline.
Grrr en op een dag ga ik het maken,
dat roep je al een jaar;(