Waarom, waarom,
Tis mijn leven,
Ik moet beslissen,
Niet zij,
Ik kan het zelf wel,
En een pak beter als hen!
Ik ben heus wel oud genoeg,
Ze denken dat ik niets zelf ken,
Ik kan het honderde keren beter als hen,
Alleen wil ik het gewoon niet,
Ik wil anders zijn als hen,
En dat ben ik,
Maar ze accepteren het niet!
Ze willen het beste voor me,
Maar ik mag niet beter worden als hen,
Waarom,
Waarom niet?
Jaloezie?
Ik ben beter als hen,
En dat weet ik,
En zij willen het niet zien,
Ze kunnen de waarheid niet aan,
De waarheid is dat ik beter ben als hen,
En dat zij dat niet willen,
Niet aankunnen,
Niet acceperen,
Mij niet accepteren..