Mijn toekomst,
onzeker als een blad dat dwarrelt van een boom.
Ik weet niet wat ik wil, wat ik doe,
zelfs niet waar ik in mijn eigen wereld woon.
Met ijsvoeten,
loop ik door het warme zand.
Ik zoek het aan mij beloofde vroegere land.
Al fladderent,
zoek ik nog steeds vanuit de andere wereld daar boven,
omdat ik jou nog van jou hart en liefde wil beroven.