altijd heb ik iemand nodig.
die mijn hand vast houdt in donkere dagen.
die met mij meewandeld als het regend.
die er voor me is , zonder te vragen.
jij bent die persoon die altijd voor me klaarstaat.
je hebt het zo druk.
maar ik ben zo blij dat je toch nog tegen me praat.
ik heb je gekwetst en geraakt.
maar je moet echt weten ,
dat er niemand is die me zo bijzonder heeft gemaakt.
bedankt.