ons leven samen
is zo mooi zo fijn
dat is iets wat je moet beamen
leven met jou maakt me blij en vrij
heb nog nooit zoveel liefde ontvangen
van mijn lieve lief
en dan nog steeds
dat ontzettende verlangen
naast je te liggen
als ik eraan denk overdag
maar het rare is
dat ik het iedere nacht mag
slapen soms hand in hand
want ik zoek je op in de nacht
we hebben een grote band
of ik krummel heerlijk tegen je aan
en laat mijn handen de vrije loop gaan
voel je zachte huid
vooral je borsten
waarna in me omdraai
en jij mij weer in je armen sluit
mijn lieve vrouw
zo trouw
ik ga mijn hele leven voor jou
ben zo blij dat door een andere vrouw
jij in mijn leven kwam
nee in die tijd had ik berouw
maar moet haar misschien dankbaar zijn
want sta voor jou in vuur en vlam
dat kon ik in die tijd niet zeggen
want haar leugens en bedrog
zijn niet uit te leggen
lieve mieke schat
ik hou zoveel van je
maar hoef dat niet te zeggen
want je weet dat
en omgekeerd is het ook
net op tijd ik mijn verleden ontdook